Excursies, doe-middagen en kinderfeestjes!

Excursies

Behalve de educatie verzorgen wij ook excursies bij Stijndergeit. Zo’n excursie wordt afgestemd op jullie behoefte. Het is mogelijk om onderdelen van de educatie op te nemen in een excursie; afhankelijk van de leeftijd, interesses en wensen van de deelnemers.

Ook is het mogelijk om onder begeleiding een rondleiding te boeken bij Stijndergeit met aansluitend het proeven van geitenkaas of het maken van een milkshake van geitenmelk.

De duur van een excursie of rondleiding is 1,5 tot 2 uur en hiervoor vragen wij een bijdrage van 6 euro per deelnemer. Kinderen tot vier jaar hebben gratis toegang. De invulling van het programma kan afhankelijk zijn van het seizoen.

Beste bezoeker, wegens omstandigheden bieden wij momenteel géén excursies of educatieve activiteiten aan. Wij zullen deze activiteiten op een later moment weer hervatten, blijf onze website goed in de gaten houden.

Aanmeldformulier excursies, doe-middagen en kinderfeestjes

Doe-middagen in 2022!

Op dinsdagmiddag in de vakantie afspreken bij Stijndergeit? Jazeker, kom buiten spelen!

We organiseren in de schoolvakanties leuke doe-middagen voor kinderen die naar de basisschool gaan.

Jullie zijn van harte welkom op de boerderij, er is van alles te beleven. Zoals natuurlijk een bezoekje aan de geiten en lammetjes, maar ook iets lekkers maken van melk of van iets uit de moestuin (en proeven). Knutselen, spelen op de hooiberg, maisbak, skelter rijden, een speurtocht of ander spel. Daarbij zijn er ook altijd wel klusjes te doen.

De bijdrage voor deze speelmiddag is 7,00 euro per persoon. (kinderen tot 3 jaar gratis)

De geplande dagen, van 13.30 – 16.00 uur, zijn op:

2 augustus, 9 augustus, 16 augustus en 23 augustus.

Kinderfeestjes in 2022!

Hieperdepiep Hoera!

Voor de jarigen organiseren we ook kinderfeestjes in de periode van maart tot en met september op de vrijdag- of zaterdagmiddag. In de schoolvakanties kan dit ook op een andere dag van de week. Informeer dan even naar de mogelijkheden.

De bijdrage voor een kinderfeestje is €7,00 euro per persoon. Eten en drinken mogen jullie zelf meebrengen. Natuurlijk vieren we de verjaardag samen met ouder(s) / verzorger(s).

En wat we allemaal gaan doen spreken we even af, waarbij de jarige job mag kiezen; bijvoorbeeld spelen op de hooiberg, maisbak, een rondje langs de geiten, milkshake maken… er is van alles te beleven en te doen.

Ook voor een groep vrienden, collega’s, familieleden of een studieclub zet Stijndergeit graag de deuren open. Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.