NIEUW – Geitenkaas & Eieren Automaat

Geitenkaas, lekker en gezond!

Wanneer de verse geitenmelk onze boerderij verlaat, gaat deze rechtstreeks naar Coöperatie Amalthea in Rijen. In het kaasproductiebedrijf wordt de geitenmelk vervolgens verwerkt tot verschillende soorten half-harde geitenkaas.

Graag willen wij ons eindproduct direct aan de burger aanbieden om zo lokaal en bewust te consumeren. Daarom hebben we samen met onze overburen, Familie Creemers Eieren, een automaat geplaatst. In de automaat vindt u een uitgebreid assortiment van heerlijke geitenkaas en verse eieren.

De automaat, gelegen bij de Familie Creemers Eieren, is dagelijks geopend van 8:00 tot 21:00 uur en u kunt kiezen tussen contactloos pinnen of contant betalen.

Kom gerust eens langs voor een vers eitje of voor één van onderstaande kaasjes.

Caprimera Peper

Caprimera Peper

Romige geitenkaas voorzien van een eetbare korst met zwarte en witte gekneusde peperkorrels.

Een heerlijk borrelkaasje, lekker te combineren met een glaasje volle witte wijn of een milde rode wijn.

Arina Jong Belegen Geitenkaas

Arina Jong Belegen Geitenkaas

Arina Geitenkaas Jong Belegen is een Nederlandse halfharde geitenkaas met een milde, zijdezachte smaak. Deze variant is ongeveer 6 weken op houten planken gerijpt.

Deze kaas is lekker op de boterham, bij broodje gezond of bij de tosti. Bij de borrel is het heerlijk om even in de mosterd–dille saus te dippen.

Arina Jong belegen met Italiaanse Kruiden

Arina Jong belegen met Italiaanse kruiden

Een vol en romig jong belegen geitenkaas met verfijnde Italiaanse kruiden.

Dit kaasje kan zowel op de boterham als op een borrel/kaasplankje met een goed glaasje wijn.

Amaltura Oude Geitenkaas

Amaltura Oude Hollandse Geitenkaas

Amaltura oude Hollandse geitenkaas is een lekkere pikante geitenkaas die ook nog eens gezond is! Een onweerstaanbare kaas die op smaak gerijpt wordt.

Een heerlijk  borrel/kaasplankje om van te genieten met een portje of een speciaal biertje.

Arina Jong belegen met Koriander en Fenegriek

Arina Jong belegen met koriander en fenegriek

Jong belegen geitenkaas, op smaak gebracht met koriander en fenegriek en gedurende minstens vier weken op houten planken gerijpt.

Dit kaasje kan zowel op de boterham als op een borrel/kaasplankje  met een goed glaasje wijn.

Geitenbrie

Geitenbrie

Een romige brie bereid op een traditionele wijze met een zachte smaak van geitenkaas.

Geitenbrie is heerlijk te combineren met honing en walnoten zowel op toast, broodje of in verschillende gerechten.